
ინდური, ხალხური მედიცინის ექსპერტი, არუნ ხათრი ასახელებს ხილს, რომელიც მისივე თქმით, კიბოს უჯრედებს ამარცხებს.
„შავი მოცვი და მაყვალი – ამ ორ კენკროვან ხილში შედის ერთ-ერთი ყველაზე ძლიერი ანტიოქსიდანტი – anthocyanins, რომელიც ხილს აძლევს შავ ფერს. ეს ანტიოქსიდანტი ძველს ორგანიზმში კარგ ბაქტერიებს კვებავს“, – ამბობს არუნ ხათრი
მისივე თქმით, შაქარი კიბოს უჯრედების გააქტიურებას ხელს უწყობს, თუმცა, ჩამოთვლილი ხილი ორგანიზმისთვის საპირისპიროდ მოქმედებს.
ვრცლად ↓









